Mødekort formular

Hyggelig og lærerig Lysets DagÅrets Lysets Dag bød på lærerige indlæg og hyggelig stemning blandt de over 200 deltagere.

Læs mere

Deltag i konferencen Vej- og gadebelysning til rabatpris
Er du medlem af Dansk Center for Lys tilbydes du 10 % rabat på den aktuelle deltagerpris på IBC Euroforums konference Vej og gadebelysning den 19. og 20. november.

Læs mere
FABA og VELTEK stopper sekretariatsfællesskab
FABA, foreningen af fabrikanter og importører af elektriske belysningsarmaturer, og VELTEK, vvs- og eltekniske leverandørers brancheforening, stopper sekretariatsfællesskab med udgangen af 2014.

Læs mere
Light Lectures om lys i arkitekturen
Lighting Design AAU Cph arrangerer sammen med lysuddannelsen på KADK og VELUX Danmark A/S fire årlige seminarer, hvor oplægsholdere med forskellig baggrund fortæller om, hvordan de arbejder med lys i arkitekturen.
Den første Light Lecture afholdes den 20. oktober 2014.

Læs mere
Dagslys i designprocessen
Dagslysgruppen inviterer til gå-hjem-arrangement hos Henning Larsen Architects om dagslys i designprocessen den 27. oktober.
Kom og hør om hvordan man griber processen an i dag og hvad der vil ske i fremtiden - og deltag i den efterfølgende diskussion.
Sidste frist for tilmelding er 20. oktober.

Læs mere
Lys til dok-behov i M/S Helsingør
Kom og se original arkitektur tegnet af BIG, og hvordan en dok, hvis oprindelige funktion var udtjent, har fået nyt liv og berettigelse som Museum for Søfart. Vi skal høre om arkitekturen, udstillingen og især belysningen, når DCL besøger museet den 11. november.

Læs mere
Ergonomisk døgnrytmelys på Aarhus Universitetshospital, Skejby
Kom og oplev en lysinstallation som har taget udgangspunkt i den menneskelige døgnrytme, når Midtjyske kreds holder fyraftensarrangement den 28. oktober.

Læs mere
Nedtælling til Lysets Dag er i gang
Når dørene åbnes til Lokomotivværkstedet den 24. september, venter der deltagerne på Lysets Dag en spændende dag med lærerige indlæg fra ind- og udland, inspirerende udstilling og festlig netværksmiddag.

Læs mere
BIG og Gl. Hellerup Gymnasium hædres med Nordisk Lyspris
Tirsdag aften modtog multihallen på Gl. Hellerup Gymnasium Nordisk Lyspris ved en festlig middag i forbindelse med Ljusdagen i Stockholm.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 20/10-2014Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Dansk Center for Lys

Møder

Lys til dok-behov i M/S Helsingør
11/11-2014

Ergonomisk døgnrytmelys på Aarhus Universitetshospital, Skejby
28/10-2014

Dagslys i designprocessen
27/10-2014

Kurser, seminarer, temadage og events

Grundkursus med fokus på LED
25. febr. 2015 - København

Grundkursus med fokus på LED
30. sept. 2015 - Odense

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse