Mødekort formular

230 deltagere på Lysets DagOnsdag den 30. september afholdt Dansk Center for Lys - Lysets Dag i København. Temaet for konferencen var: Lys & menneske eller på engelsk Human Centric Lighting. Der havde meldt sig 230 lysinteresserede til konferencen, som blev ledsaget af en udstilling med 22 udstillere.

Cowi med i svensk vinderprojekt
Den svenske lyspris er netop blevet uddelt i Stockholm. For første gang i prisens 23-årige historie har juryen valgt at lade to projekter dele førstepladsen. Det er Kristi Kongens Kirke i Göteborg og LUX Campus vid Lunds Universitet.
Cowis danske lysdesignere har medvirket i det sidstnævnte projekt.

Læs mere
Tilpas lyset - Er lyset tilpas?
Kompleks lysregulering er over os, men brugerne er ikke med: De avancerede systemer er vanskelige at installere, bruge og tilrette, og brugernes behov forsvinder i iveren for at spare energi. Men der findes faktisk brugbare forskningsresultater, som kan anvendes, når reguleringen projekteres.
Hør om disse forskningsresultater og om, hvordan man kan skabe optimerede lysreguleringsprojekter for brugerne på fagseminar 5. november.

Læs mere
BR15 inkl. DS/EN 12464-1 endnu en gang udskudt
Trafik- og byggestyrelsen udtaler i en pressemeddelelse af 15. september, at ikrafttrædelsen af det nye bygningsreglement, BR15, endnu engang er udskudt.

Læs mere
Nyt nummer af LYS er udkommet
Der er masser af spændende læsestof i det nye nummer af LYS. Du kan bl.a. læse om en række aktuelle forskningsprojekter og blive inspireret af billedrige artikler om nye belysningsprojekter.

Læs mere
Frist for aflevering af abstracts til CIE 2016 Lighting Quality and Energy Efficiency Conference
Deltagere er velkomne til at indsende videnskabelige abstracts senest 11. september.

Læs mere
Lys og menneske er tema for Lysets Dag
I år er det 8. gang DCL slår dørene op for Lysets Dag. Igen i år vil konferencen byde på nogle af de mest vidende oplægsholdere fra ind- og udland. Du kan bl.a. møde hjerneforsker Peter Lund Madsen og den engelske lyskapacitet Peter R. Boyce. Udstillingen byder på ikke mindre end 21 spændende stande, hvor du kan se seneste ny teknologi og projekter.

Læs mere
Tjek dit eget luxmeter på Lysets Dag
Kom forbi LEDMETs stand på Lysets Dag 30. september 2015 og få syn for sagn – duer dit luxmeter? I to små ´stemme-bokse´ kan du tjekke dit eget luxmeter i en fast opstilling, og få en indikation på, om det måler tilnærmelsesvis korrekt.

Læs mere
Tilmeld dig Lysets Dag nu og vind et DIALux-kursus
Vi trækker lod om to gratis pladser på DCL´s DIALux-kurser blandt alle, der tilmelder sig Lysets Dag senest 28. august.

Konkurrencen er slut. Vinderne får direkte besked i løbet af uge 36.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 02/10-2015Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder

Ungt Lys: Tunnelprojekt i Slagelse
22/10-2015


Kurser, seminarer, temadage og events

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse