Mødekort formular

Hvem skal vinde Den Danske Lyspris 2015?Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket i et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til Den Danske Lyspris 2015.
Sidste frist for indlevering er mandag den 22. juni 2015

Læs mere

Ungt Lys: Light Talk - En aften om lys og mørke
Ungt lys inviterer til Light Talk med tre spændende foredrag, der omhandler udfordringerne og mulighederne i relationen lys vs. mørke.
Arrangementet finder sted 27. maj.

Læs mere
Mød Peter Lund Madsen på Lysets Dag
Hvordan reagerer vores hjerne på lyset? Er meget lys altid godt, eller er det muligt at overdosere lyset, så vi bliver mere vågne, end kroppen har godt af?
Hør hjerneforsker Peter Lund Madsen fortælle om dette og meget mere på Lysets Dag 30. september.

Læs mere
Light Lectures no 3
Natural Light – and the integration of artificial light er titlen på den tredje af fire åbne forelæsninger Light Lectures 12. maj på KADK i København

Læs mere
Kom og se Cowis nyrenoverede lokaler med dynamisk belysning
Cowi har gennemført et storstilet renoveringsprojekt af sit eget domicil. Vi vil se og høre om dette og ikke mindst deltage i debatten efterfølgende, når DCL´ Østkreds inviterer til rundvisning den 29. april.

Læs mere
Nu kan du tilmelde dig Lysets Dag
Lys og menneske er temaet for Lysets Dag i 2015. Eksperter fra ind- og udland vil fortælle om seneste forskning og projekter.
Gå ikke glip af årets store lysbegivenhed den 30. september - tilmeld dig allerede nu!

Læs mere
CIE-konference i Manchester
CIE har offentliggjort foreløbigt program for konferencen i Manchester den 28. juni-4. juli. Den videnskabelige konference afholdes som et led i den 28. CIE-session.

Læs mere
Nyt nummer af LYS er udkommet
Marts-udgaven af LYS fortæller om det stemningsfulde lys på det nye Moesgaard Museum, taler med arkitekt Stine Kongebro fra Henning Larsen Architects om lysets betydning for arkitekturen, tager pulsen på de rundstrålende LED-pærer og bringer status for BR15 og belysningsstandarderne.

Læs mere
Besøg den nye Odins Bro og det nye havnekontor i Odense på årsmødet i Fynske kreds
Oplev Odins Bro og det nye Havnekontor i Odense på Fynske kreds´ årsmøde den 7. april. Bystrup Arkitekter, der står bag projektet har skabt en lyssætning med skarpe grønne farver fra de utallige LED-spots rundt omkring på konstruktionen.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 18/05-2015Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder


Kurser, seminarer, temadage og events

Grundkursus med fokus på LED
27. aug. 2015 - Odense

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse