Mødekort formular

Finalisterne til Den Danske Lyspris 2014 er fundetJuryen har besluttet at nominere fire meget spektakulære projekter til Den Danske Lyspris 2014. Projekterne er meget forskellige, men de er alle af høj lysmæssig kvalitet.

Læs mere

Oplev Energitårnet i Roskilde
Kom og oplev det nye, lysende energitårn i Roskilde, der er nomineret til Den Danske Lyspris 2014. Om natten opleves det lysende Energitårn mod den mørke nattehimmel som et fascinerende og magisk vartegn, der promoverer både Kara/Noveren og Roskilde. DCL inviterer til rundvisning den 24. februar 2015.

Læs mere
MAB 14 pris til Energitårnet i Roskilde
Ved dette års Media Architecture Biennale i Århus blev der uddelt priser til en række fremragende projekter, som operer i krydsfeltet mellem arkitektur, medier og interaktionsdesign. Vinderen i kategorien Animated Architecture blev Kara/Noverens Energitårn i Roskilde.

Læs mere
Østkredsens traditionsrige julemøde
Så er det tid til Østkredsens traditionsrige julemøde, som markerer afslutningen på et rigtigt spændende ´lysår´. Julemødet afholdes i år i Helligåndskirken midt i København den 9. december.

Læs mere
Light Lectures no 2
The Orchestration of Daylight and the Integration of Artificial Light er titlen på det andet foredrag i rækken af Light Lectures arrangeret i et samarbejde mellem Arkitektonisk Belysningsdesign på KADK, Lighting Design på AAU Cph og VELUX Danmark A/S. Foredraget finder sted den 3. december på KADK.

Læs mere
Ungt Lys: Lys til kyndelmisse i Sorø 2015
Ungt Lys og studerende fra Kunstakademiets Arkitekt og Designskole skaber lys til kyndelmisse 2015 i Sorø.

Læs mere
Lyskultur i Norge søger publikations- og fagansvalig
Lyskultur i Norge søger en dygtig publikations- og fagansvarlig med indgående kompetence og interesse inden for lys og med en baggrund i lysdesign og det lystekniske fagområde.

Læs mere
Lys og sundhed samt Kolding Lysfestival
Kom og hør om lys og sundhed og tag efterfølgende med på en guidet rundvisning på Kolding Lysfestival. Sydjyske Kreds har inviteret Carlo Volf MAA, PhD til at fortælle om lysets sundhedsmæssige betydning i arkitekturen den 11. december.

Læs mere
Engageret debat på møde om dagslys i designprocessen
Engagementet var stort blandt de over 80 deltagere på Dagslysgruppens møde om dagslys i designprocessen, der fandt sted den 27. oktober hos Henning Larsen Architects i København.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 25/11-2014Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder

Energitårnet i Roskilde
24/02-2015

Den Danske Lyspris 2014 - Prisoverrækkelse
22/01-2015

Lys og sundhed samt Kolding Lysfestival
11/12-2014

Østkredsens traditionsrige julemøde
09/12-2014


Kurser, seminarer, temadage og events

Grundkursus med fokus på LED
25. febr. 2015 - København

Grundkursus med fokus på LED
30. sept. 2015 - Odense

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse