Mødekort formular

Tilmeld dig Lysets Dag nu og vind et DIALux-kursusVi trækker lod om to gratis pladser på DCL´s DIALux-kurser blandt alle, der tilmelder sig Lysets Dag senest 28. august.

Læs mere

Hør om de store forandringer med belysningstandard DS/EN12464-1
Når det nye bygningsreglement inkl. belysningstandard EN12464-1 træder i kraft og erstatter DS700 betyder det nye praksisser, når der projekteres store som små anlæg.

Kom og hør om forskellene på DS/EN12464-1 og DS700, og hvordan de nye regler får betydning for dit arbejde. Mødet finder sted 19. august i Aarhus og 25. august i København.

Læs mere
DCL udbyder 3 dage med kurser i DIALux lysberegninger
DCL udbyder ny hele tre kursusdage med DIALux. Denne gang udbydes både grundkurser og kursus for øvede. Kurserne afholdes i Odense.

Læs mere
Tilpas lyset – er lyset tilpas?
Kompleks lysregulering er over os, men brugerne er ikke med: De avancerede systemer er vanskelige at installere, bruge og tilrette, og brugernes behov forsvinder i iveren for at spare energi. Men der findes faktisk brugbare forskningsresultater, som kan anvendes, når reguleringen projekteres.
Hør om disse forskningsresultater og om hvordan man kan skabe optimerede lysreguleringsprojekter for brugerne på fagseminar 5. november.

Læs mere
Human Centric Lighting - tema for årets Lysets Dag
Begrebet Human Centric Lighting er på alles læber. På dansk kan man kalde det ´lys for mennesker´, og det er også emnet for Lysets Dag den 30. september.
En holistisk tilgang til lysdesign er det centrale, og både døgnrytme, visuel skarphed, humør, produktivitet og bæredygtighed inddrages.

Læs mere
Glæd dig til det nye nummer af LYS
Juni-nummeret af LYS er på gaden med spændende nyheder fra Euroluce i Milano, artikler om dynamisk lys hos COWI og om Østbanehallen i Oslo samt seneste nyt om standarder og lovgivning.

Læs mere
Abstracts for CIE2015
CIE har nu udgivet abstracts for CIE-konferencen i Manchester. Det 610 sider lange dokument giver et godt indblik i noget af den forskning, der foregår inden for lysverdenen i disse år.

Læs mere
Ungt Lys: Light Talk - En aften om lys og mørke
Ungt lys inviterer til Light Talk med tre spændende foredrag, der omhandler udfordringerne og mulighederne i relationen lys vs. mørke.
Arrangementet finder sted 27. maj.

Læs mere
Mød Peter Lund Madsen på Lysets Dag
Hvordan reagerer vores hjerne på lyset? Er meget lys altid godt, eller er det muligt at overdosere lyset, så vi bliver mere vågne, end kroppen har godt af?
Hør hjerneforsker Peter Lund Madsen fortælle om dette og meget mere på Lysets Dag 30. september.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 25/08-2015Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder


Kurser, seminarer, temadage og events

DIALux 4.12, grundkursus - beregning af belysning indendørs
15. sep. 2015 - Odense Congress Center, Odense

DIALux EVO, grundkursus - beregning af belysning indendørs
16. sept. 2015 - Odense Congress Center, Odense

DIALux EVO øvede, indendørs belysning og introduktion til udendørs belysning
17. sept. 2015 - Odense Congress Center, Odense

Lysets Dag 2015
30. sept. 2015 - Lokomotivværkstedet, København