Mødekort formular

Årets sidste nummer af LYS er udkommetÅrets sidste nummer af LYS er udkommet med interview med DCL´s nye formand, præsentation af de projekter, der er nomineret til Den Danske Lyspris, billeder fra Lysets Dag og meget andet.

Læs mere

Wayfinding, lys og sundhed
De nye hospitaler er sat på dagsordenen, når Østkredsen inviterer til arrangement 15. januar 2015. Solvej Colfelt og Carlo Volf vil fortælle om hvordan deres forskning peger på nye løsninger, der kan skabe værdi for de mange forskellige brugere.

Læs mere
DS700:2014 er død – EN12464-1 lever
Den nyudviklede og upublicerede 2014-udgave af standarden DS700 (Kunstig belysning i arbejdslokaler) blev med en politisk beslutning fejet af bordet lige før sommerferien. Den tilsvarende europæiske standard, EN12464-1:2011, vil erstatte DS700 også i bygningsreglementet – og dermed ophøjes standarden til dansk lov.

Læs mere
Ungt Lys: Kom til Light Talk
Ungt Lys gentager succesen fra foråret og inviterer igen Ungt Lys-medlemmerne til en spændende Light Talk på KAKD den 8. februar.

Læs mere
Lysets Hus
FABA flytter nu ind hos Dansk Center for Lys, som i forvejen også huser Innovationsnetværket Dansk Lys’ sekretariat.

Læs mere
Oplev Energitårnet i Roskilde
Kom og oplev det nye, lysende energitårn i Roskilde, der er nomineret til Den Danske Lyspris 2014. Om natten opleves det lysende Energitårn mod den mørke nattehimmel som et fascinerende og magisk vartegn, der promoverer både Kara/Noveren og Roskilde. DCL inviterer til rundvisning den 24. februar 2015.

Læs mere
MAB 14 pris til Energitårnet i Roskilde
Ved dette års Media Architecture Biennale i Århus blev der uddelt priser til en række fremragende projekter, som operer i krydsfeltet mellem arkitektur, medier og interaktionsdesign. Vinderen i kategorien Animated Architecture blev Kara/Noverens Energitårn i Roskilde.

Læs mere
Østkredsens traditionsrige julemøde
Så er det tid til Østkredsens traditionsrige julemøde, som markerer afslutningen på et rigtigt spændende ´lysår´. Julemødet afholdes i år i Helligåndskirken midt i København den 9. december.

Læs mere
Light Lectures no 2
The Orchestration of Daylight and the Integration of Artificial Light er titlen på det andet foredrag i rækken af Light Lectures arrangeret i et samarbejde mellem Arkitektonisk Belysningsdesign på KADK, Lighting Design på AAU Cph og VELUX Danmark A/S. Foredraget finder sted den 3. december på KADK.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 15/12-2014Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder

Energitårnet i Roskilde
24/02-2015

Den Danske Lyspris 2014 - Prisoverrækkelse
22/01-2015

Wayfinding, lys og sundhed på hospitaler
15/01-2015

Ungt Lys på Frost festival 2015
11/01-2015


Kurser, seminarer, temadage og events

Grundkursus med fokus på LED
25. febr. 2015 - København

Grundkursus med fokus på LED
30. sept. 2015 - Odense

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse