Mødekort formular

Fire flotte projekter er nomineret til Den Danske Lyspris 2015Fire spændende projekter er i år nomineret til Den Danske Lyspris 2015. Projekterne er meget forskellige, men de har alle mennesket og oplevelsen i centrum. Dansk Center for Lys’ jury har i år modtaget 15 indstillinger til prisen. Prisen overrækkes ved en festlig sammenkomst i januar 2016. Det er ottende gang, at prisen uddeles.

Læs mere

Nye kurser: Dialux EVO - beregning af udendørsbelysning
Mange har efterspurgt kurser i DIALux med fokus på udendørsbelysning, og DCL afholder derfor nu to kurser for hhv. begyndere og øvede i februar 2016.

Læs mere
LED og biler - Besøg hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning
Bilhuset Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Aalborg blev for ca. 2 år siden totalrenoveret. Kom og oplev lyset, der udelukkende er LED, og hør hvordan det har fungeret i de første år. Der bliver selvfølgelig også lejlighed til at se på biler både person- og varevogne. DCL´s Nordjyske kreds er vært og byder på gløgg og æbleskiver. Arrangementet finder sted 9. december.

Læs mere
Lys og sundhed version II og Kolding Lysfestival
Sydjyske kreds fortsætter succesen fra sidste år med et foredrag ved Carlo Volf MAA, PhD. Efter foredraget vil der være rundtur i Kolding, hvor der afholdes lysfestival.
Arrangementet finder sted 10. december.

Læs mere
Få styr på lysbegreberne på DCL´s grundkursus med fokus på LED
Skal du til at arbejde med lys eller har du brug for en opdatering af din viden, så meld dig til DCL´s grundkursus med fokus på LED i 2016.

Læs mere
CIE Lighting Quality and Energy Efficiency Conference 2016
CIE Lighting Quality and Energy Efficiency Conference afholdes næste gang 3.-5. marts 2016 i Melbourne i Australien.
Early bird registrering senest 3. december 2015.

Læs mere
Kom i julestemning på Ny Carlsberg Glyptotek
Årets julemøde afholdes helt eksklusivt i Ny Carlsberg Glyptotek, der er blandt de nominerede til Den Danske Lyspris 2015. DCL´s medlemmer får her en unik mulighed for at opleve den nye lyssætning af museet og den særlige stemning, der skabes.
Julemødet afholdes 1. december.
Sidste frist for tilmelding: 25. november

Læs mere
Endnu en fornem international lyspris til Energitårnet i Roskilde
Lørdag aften modtog lysdesigner, arkitekt m.a.a. Gunver Hansen, Gunver Hansen Studio endnu en fornem pris for sit lysdesign til Energitårnet i Roskilde. Det skete ved en gallamiddag i Rom, som var afslutningen på den store lyskonference PLDC, som havde 1.700 deltagere fra hele verden. Der blev uddelt syv priser. Gunver Hansen fik prisen i kategorien: ”Best New Project”. Hermed demonstreres dansk lysdesigns høje klasse i international sammenhæng.

Læs mere
CIE Tutorial and Expert Symposium
CIE afholder Tutorial and Expert Symposium om CIE S025 LED Lamps, LED Luminaires and LED Modules Test Standard 23. - 26. november i Braunschweig. Medlemmer af DCL kan deltage til rabatpris. Tilmeld dig senest 8. november til early bird-pris.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 25/11-2015Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder

Lys og sundhed version II samt Kolding Lysfestival
10/12-2015

LED og biler - Besøg hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning
09/12-2015

Ny Carlsberg Glyptotek i julestemning
01/12-2015


Kurser, seminarer, temadage og events

Gruppegrundkursus for 10 deltagere
- Din adresse

Grundkursus med fokus på LED
13. jan. 2016 - Glostrup

DIALux EVO, beregning af udendørsbelysning, begyndere
11.feb. 2016 - København